Svátkek má dnes

  

úterý 16. ledna 2024

Horoskop od 15. ledna: Lvi si nemají klást podmínky, Raci sedět s rukama v klíně






Placeholder image
Placeholder image

Je tu další lednový týden a s ním i náš pravidelný horoskop na nadcházejících sedm dnů.

Dnes je úterý, 16. 1. 2024 6.05; Č, M, S - svátek má Ctirad; zítra Drahoslav; SLOVENSKO - Mário, Drahomíra, Márius, Dúbravka, Sára, Kristína zítra Nataša, Antal

Období od 15. ledna nám bude chtít ukázat, nakolik důležité je neuzavírat se vůči svým emocím a prožít si plně i ty náročnější. Odstřižení od sebe sama nic nevyřeší, naopak může přitížit. Na každé znamení zvěrokruhu čeká ještě další téma, na něž se vyplatí zaměřit svou pozornost. Jaké je to vaše, prozradí následující řádky.

Beran (21. 3. – 20. 4.)  

Každý z nás má dost vlastních hor k dobývání a snů k naplňování, tak proč si ještě přibírat náklad ostatních? Našim cílem by naopak mělo být zbavovat se břemen a nenechat si vnutit odpovědnost za jiné, i když nám ji druzí dokola předhazují. Je to i vaše téma pro nadcházející týden. Nezapomeňte, že nebudete mít dost sil na zdolávání své vlastní cesty, dokud se neoprostíte od očekávání a vlivu druhých. Odpovězte si v té souvislosti na následující otázky:

  • Čí břemeno nosím na zádech a stále se mi nedaří zbavit se ho?
  • Jaký sen si momentálně plním – a je opravdu můj?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nový rok obvykle vnímáme jako možnost začít nově a lépe, jinak. Možná zdravěji jíst, více se hýbat, být se svou rodinou a častěji si povídat. Protože komunikace je důležitým základem každého vztahu. Je to i vaše téma pro nadcházející týden. Nezapomínejte sdílet se svými blízkými své pocity, sny a naděje, nenechávejte si pro sebe ani to, co se vám nelíbí nebo vás mrzí. Najděte společný pevný bod a z něj čerpejte. Odpovězte si v té souvislosti na následující otázky: 

S kým obvykle sdílíte své pocity, radosti a trápení? Je to vzájemné?

  • S jakou vizí jsem vykročila do nového roku?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pocit bezpečí je jednou ze základních „podmínek“ spokojeného života. Jde o naši elementární potřebu, od níž se odvíjí většina našich kroků. Pocit bezpečí pramení i z víry, že věci se dějí přesně tak, jak mají. Je to i vaše téma pro nadcházející týden. Nezapomeňte, že nejbezpečnější místo nosíte stále při sobě; je jím vaše nitro, v němž nacházíte jistotu a důvěru v sebe sama i v těch méně šťastných okamžicích. Odpovězte si v té souvislosti na následující otázky:

  • Cítím se ve svém životě bezpečně?
  • Jaké jsou mé případné největší strachy a jak je mohu překonat?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Štěstí není třeba hledat, chceme-li je opravdu vidět. Spočívá v každodenních maličkostech a zažívat ho lze i v těch nejpozemštějších činnostech, pokud je děláme s láskou a primárně bez myšlenek na odměnu. Je to i vaše téma pro nadcházející týden. Nečekejte, že dojdete ke štěstí. Nevyhlížejte den „D“, protože lidská spokojenost není podmíněna slůvky typu až jednou. Chcete-li být šťastná, tak buďte. Odpovězte si v té souvislosti na následující otázky:

  •  Co mě momentálně dělá šťastnou?
  • Je mé štěstí něčím/někým podmíněno?
Horoskop od 15. ledna: Lvi si nemají klást podmínky, Raci sedět s rukama v klíně

Žádné komentáře: